Wednesday, May 23, 2012

Rabu Tanpa Kata - Raksasa

(Lebih dikenali sebagai Wordless Wednesday..)


Saturday, May 12, 2012

Super Awesome Surprise!

Hari ni, 12 Mei 2012, aku bagi cuti kat semua orang. Kenapa? Sebab ianya hari Sabtu! Hehe..
Ape sebenarnye yang ade pada 12 Mei ni? Setiap tahun memang 12 Mei sangat meriah. Sebabnya? Ianya adalah hari kelahiran aku! Haha..




Ok, untuk tahun ni, my super-duper-fantastic wife buat surprise, yang aku tak dapat jangkakan! Dah 3 tahun berturut-turut tak dapat teka dengan tepat. Memang awesome sungguh Puan Isteri yang tercinta ni punya plan. Hehe.. Tahun lepas, buat surprise kat RedBox Sunway.. Tahun nie, bertambah terkujat (aka terkejut) aku dibuatnya.