Sunday, September 16, 2012

Bismillah.. Satu Langkah Ke Hadapan

As-salam & Salam 1Malaysia!

Lama betul tak update blog ni kan. Kepada pengunjung yang singgah-singgah kat blog ni, terima kasih banyak di ucapkan. Saya akan cuba teruskan usaha untuk berkongsi info-info yang menarik tentang apa sahaja kat korang semua.

Saya nak bagi tahu kepada followers & pengunjung blog ni, yang saya & isteri telah pun memulakan syarikat kami sendiri, iaitu Azmizan Marketing. Syarikat ni berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM). So, senang la nak menjalankan urusniaga jual beli.